Afgeleverd

M-SWEEP HSTV600/275

M-SWEEP veegmachine met een borstel diameter van 600mm en een werkbreedte van 2,75 meter afgeleverd. Uitgerust met een directe aandrijving door een extra gelagerde hydromotor, hydraulische schuinverstelling, massieve kogelgelagerde industriewielen, afgedichte kogeldraaikrans met draaispindel. Ideale veegmachine voor op de heftruck / shovel / trekker in de front.

M-SWEEP TV600/275

M-SWEEP veegmachine met een borstel diameter van 600mm en een werkbreedte van 2,75 meter afgeleverd. Uitgerust met een directe aandrijving door een extra gelagerde hydromotor, hydraulische schuinverstelling, massieve kogelgelagerde industriewielen, afgedichte kogeldraaikrans met draaispindel. Deze veegmachine kan zowel voor- als achterop.

MIEDEMA MH 240 

MIEDEMA MH 240 stortbak afgeleverd.

DELIMBE T15

Delimbe T15 uitgevoerd met een tank met een inhoud van 120 liter, elektrische blower met flow-control, 8 uitgangen, elektrisch instelbaar vanuit de cabine en een maximale werkbreedte van 8 meter.

RINIERI heggenschaar BRM120

De hydraulische Rinierie heggenschaar BRM 120 is ontworpen voor het snoeien van de heggen tot maximaal 3 centimeter takdikte. Maaibreedte van de machine is 1,20 meter en heeft een mechanische obstakelbeveiliging. Verder is de BRM 120 uitgerust met een omkeerbaar frame met anti shock systeem op de 3-puntshefinrichting.

MIEDEMA ML2280 Hallenvuller

MIEDEMA ML2280 hallenvuller afgeleverd.

McCORMICK X2.30 CAB met RINIERI klepel- opslagmaaier

McCormick X2.30 afgeleverd met Rinieri klepel- opslagmaaier.

RINIERI BIO DYNAMIC SRV

Deze opslag- / onkruidmaaier Duo is ontworpen om nieuwe scheuten of takken te verwijderen die langs de stamstokken en bomen groeien, samen met het gras eromheen. De SRV maaikop heeft een veiligheidsveer die het mogelijk maakt om tussen de planten te bewegen zonder ze te beschadigen.

Pöttinger Novacat 301 Alpha Motion ED Pro en Novacat 302ED

Pöttinger Novacat 301 Alpha Motion ED Pro frontmaaier en Novacat 302ED achtermaaier.

Pöttinger HIT 8.81

Pöttinger HIT 8.81 schudder.

Hustler Raptor XD

Hustler Raprot XD42 zeroturn middenmaaier.

Weidesleep 5m

Weidesleep gelakt en hydraulisch inklapbaar met een werkbreedte van 5 meter.

VoTex Super Bingo 3/300

VoTex Super Bingo 3/300 weidebloter met een werkbreedte van 3 meter.

BCS 660 HY WS

Deze BCS kopmaaier biedt uitstekende wendbaarheid op elk type bodem. De exclusieve PowerSafe hydraulische koppeling leent ook dat de BCS kopmaaiers de grootst mogelijke veiligheid en betrouwbaarheid hebben. Daarnaast beschikt deze BCS over een hydrostatische rijaandrijving met 2 groepen. Daarnaast is het mogelijk om aan de BCS kopmaaiers diverse werktuigen te monteren.

McCORMICK X2.30 CAB

McCormick X2.30. Deze is uitgevoerd met luxe cabine met airco.

HORSCH CURA 12 ST WIEDEG

Deze wiedeg bestaat uit o.a. sectieschakeling via ISOBUS/GPS van de 5 hydraulisch opklapbare secties, 6 rijen wiedegtanden, tandafstand van 28mm, voorgespannen wiedegtanden met dubbele trekveer hydraulisch instelbaar en heeft een werkbreedte van 12,2 meter.

BOGBALLE L15 PLUS KUNSTMESTSTROOIER

Het perfecte strooibeeld wordt gerealiseerd doordat de strooischijven naar elkaar toe draaien, naar het midden van de strooier. Zo wordt “4-voudige overlap” bereikt met een perfect strooibeeld.

RINIERI BIO DYNAMIC SRV

Deze opslag- / onkruidmaaier Duo is ontworpen om nieuwe scheuten of takken te verwijderen die langs de stamstokken en bomen groeien, samen met het gras eromheen. De SRV maaikop heeft een veiligheidsveer die het mogelijk maakt om tussen de planten te bewegen zonder ze te beschadigen.

PÖTTINGER EUROCAT 311 AM MASTER TROMMELMAAIER

Pöttinger trommelmaaier van het type EUROCAT 311 ALPHA MOTION MASTER.
Deze maaier heeft een zeer goede bodemvolging, is kort aangebouwd en is uitgevoerd met extra zwadschijven. Dé perfecte maaier voor stalvoedering.