Maatregelen tegen covid-19 virus

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen inzake het Coronavirus (COVID-19) hebben wij besloten de richtlijnen van de overheid te volgen. Als organisatie vinden wij het immers ook onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop te stellen en de kans op verspreiding van het virus te beperken.

FL-mechanisatie neemt de volgende maatregelen om de risico’s op besmetting met het coronavirus te beperken:

  1. Graag een afstand van minimaal 1,5 meter respecteren met onze medewerker en andere klanten en vermijd fysiek contact.
  2. In onze zaak zullen wij maximaal 2 personen tegelijkertijd toelaten. Is dat aantal bereikt, dan moet u even buiten wachten.
  3. Betaal bij voorkeur met pin.
  4. Bij ziekteverschijnselen zullen onze medewerkers thuis blijven.
  5. Machines worden buiten overgedragen wanneer deze voor reparatie worden gebracht of gehaald.
  6. Wij verzoeken klanten en leveranciers om zoveel mogelijk contact te hebben en bestellingen te plaatsen per telefoon, e-mail of bedrijfsapp.
  7. Wij vertrouwen erop dat u ons bedrijf niet bezoekt indien u last heeft van koorts, keelpijn, neusverkoudheid, ademhalingsproblemen, pijn op de borst, hoesten of twijfelt aan uw eigen gezondheid. Neem in dat geval dan contact met ons op.

Onze winkel, magazijn en werkplaats zijn volgens reguliere tijden geopend. Door bovenstaande maatregelen te treffen kunnen wij u blijven voorzien van onderdelen en onze servicediensten. 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Team FL-mechanisatie