Nieuws

*CRAMER Robotmaaier

Wilt u graag genieten van een mooi gemaaid gazon? Dan is een robotmaaier iets voor u. Kom live kijken naar een demo van onze Cramer RM1500 robotmaaier. Deze neemt de maaiwerkzaamheden uit handen zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Met de Cramer robotmaaier kunt u eenvoudig het tijdperk van robotmaaiers betreden, dankzij de eenvoudige installatie en betrouwbare werking. Hij wordt geleverd met de nieuwste technologie zoals vorst- en regensensoren en is IPX5 waterdicht. Een afstandsbediening via de app zorgt voor comfortabele bediening. Dankzij zijn borstelloze motor is hij efficiënt en onderhoudsvrij.

Tevens verzorgen wij de installatie en uitleg van uw robotmaaier in uw tuin voor een perfect maairesultaat en kunnen wij met onze draadlegmachine de draad zorgvuldig en onzichtbaar in de grond leggen.  

Om uw robotmaaier in topconditie te houden beschikken wij over een reparatieservice in onze werkplaats. 

Heeft u vragen, bel ons gerust. 

 

*Airco Service

Uw airco in topconditie houden? Laat uw airco controleren bij FL-Mechanisatie!

Om uw airco in topconditie te houden is het verstandig om de airco elk jaar te laten controleren en bijvullen. Periodiek en deskundig onderhoud voorkomt grote reparaties en uitval.

Tijdens een airco-servicebeurt controleren wij de werking van uw airco en wordt de airco getest, gevacumeerd en bijgevuld wanneer dit nodig is.

Een goed werkende airco houdt de cabine in de zomer koel en in de winter droog.

Heeft u een defecte airco-installatie, wilt u uw airco-installatie laten vullen, testen of een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, bel dan gerust en maak een afspraak.